Lippupalvelun vuosi 2015 oli tulvillaan konsertteja, festivaaleja, näytelmiä, komiikkaa, tanssitapahtumia sekä urheilua unohtamatta tietenkään perheen pienimpien tapahtumia.

Joulukuun alussa kaikissa Ticketmasterin toimintamaissa järjestetyssä äänestyksessä tutkittiin, mitkä tapahtumat olivat jääneet kävijöiden mieleen vuoden parhaimpina. Vastauksia äänestykseen tuli Suomessa huikeat yli 3 000, koko Ticketmaster-konsernissa puolestaan yli 40 000. Vuoden 2015 tapahtumien ohella tapahtumakävijöiden oli mahdollista äänestää myös eniten odottamaansa tapahtumaa vuonna 2016.

Äänestyksessä vuoden parhaasta tapahtumasta kärkeen kiilasi Hämeenlinnan uuden tapahtumapuiston heinäkuussa valloittanut AC/DC, ja hyvänä kakkosena listalle nousi kotimainen kestosuosikkimme Jari Sillanpää Olympiastadionilla järjestetyllä 50-vuotisjuhlakonsertillaan. Festivaaleista suosituin oli 45-vuotisjuhlavuottaan viettänyt Ruisrock, josta nautittiin tänäkin vuonna heinäkuun helteissä. Ensi vuonna suomalaiset odottavat näkevänsä estradeilla muun muassa Adelen, Iron Maidenin ja Queenin; osa tullaan näkemään Suomessa ja osa muualla Pohjoismaissa. Myös festivaalit ovat innokkaana festivaalikansana tunnettujen suomalaisten suosiossa.

- Takana on hieno ja monipuolinen tapahtumavuosi, ja odotamme innolla jo ensi vuotta: kevään ja kesän tapahtumien lipunmyynti on kovassa vauhdissa. On ilo havaita, kuinka erilaiset tapahtumat ympäri Suomen ovat jääneet ihmisten mieliin ikimuistoisina. Rockmusiikin perinteisesti sävyttämästä Suomesta on kasvanut viime vuosina myös urbaanin musiikin keskittymä. Vastaajilla oli runsaasti odotuksia tulevien tapahtumien suhteen, ja on havaittavissa, että elämysten perässä ollaan valmiita lähtemään myös ulkomaille. On hienoa olla mukana toteuttamassa näitä toiveita ja elämyksiä; vuodesta 2016 on tulossa vähintään yhtä tapahtumarikas kuin tästä vuodesta, kertoo Lippupalvelun markkinointipäällikkö Sami Verno.

 

 

More news

12/06/19

Ticketmaster Suomi rekrytoi

Haemme markkinointikoordinaattoria

29/05/19

NATIONAL HOCKEY LEAGUE AND TICKETMASTER ANNOUNCE LANDMARK 10-YEAR DEAL

LOS ANGELES, CA, (May 27, 2019) – Ticketmaster, the global leader in ticketing, and the National Hockey League (NHL®),  today... More