We get you in.

Toteutimme alkuvuonna nimenmuutoksen Lippupalvelusta Ticketmaster Suomeksi ja nyt olemme ottaneet käyttöön Ticketmaster Suomi Oy:n myös virallisena nimenä kaupparekisterissä.  Y-tunnuksemme sekä pankki- ja muut yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Uusi virallinen nimemme:  
Ticketmaster Suomi Oy

Osoite:
Keskuskatu 6, 7 krs., 00100 Helsinki

Y-tunnus:
0110928-6

Lippupalvelun historia ja yli 70 vuoden osaaminen pysyy silti edelleen mukana toiminnassamme kaikilla tasoilla, sekä logossa että aputoiminimenä. Vuosien varrella avainasemaan ovat nousseet palvelun luotettavuus ja turvallisuus sekä ensiluokkainen lipunmyyntikokemus, jonka myötä olemme nousseet alan tunnetuimmaksi toimijaksi. Ticketmaster myy vuosittain yli 500 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa.

Lisätietoa antavat omat yhteyshenkilönne sekä finance@ticketmaster.fi ja markkinointi@ticketmaster.fi . Uudet logomme voit ladata täältä: http://info.ticketmaster.fi/materiaalipankki .

Aurinkoista ja mukavaa kesää toivottaen,
Ticketmasterin porukka

More news

06/09/19

Organisaatiomme vahvistuu

Jatkuvan kasvun myötä vahvistimme Ticketmasterin myyntitiimiä, kun Marjut Ivaska aloitti myyntipäällikkönä elokuun viimeisenä päivänä.

05/09/19

Ticketmaster ehdolla Vuoden Lippukaupaksi 2019

Ticketmaster on ehdolla Industry Awards -gaalassa Vuoden Lippukaupaksi 2019.