We get you in.

Toteutimme alkuvuonna nimenmuutoksen Lippupalvelusta Ticketmaster Suomeksi ja nyt olemme ottaneet käyttöön Ticketmaster Suomi Oy:n myös virallisena nimenä kaupparekisterissä.  Y-tunnuksemme sekä pankki- ja muut yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Uusi virallinen nimemme:  
Ticketmaster Suomi Oy

Osoite:
Keskuskatu 6, 7 krs., 00100 Helsinki

Y-tunnus:
0110928-6

Lippupalvelun historia ja yli 70 vuoden osaaminen pysyy silti edelleen mukana toiminnassamme kaikilla tasoilla, sekä logossa että aputoiminimenä. Vuosien varrella avainasemaan ovat nousseet palvelun luotettavuus ja turvallisuus sekä ensiluokkainen lipunmyyntikokemus, jonka myötä olemme nousseet alan tunnetuimmaksi toimijaksi. Ticketmaster myy vuosittain yli 500 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa.

Lisätietoa antavat omat yhteyshenkilönne sekä finance@ticketmaster.fi ja markkinointi@ticketmaster.fi . Uudet logomme voit ladata täältä: http://info.ticketmaster.fi/materiaalipankki .

Aurinkoista ja mukavaa kesää toivottaen,
Ticketmasterin porukka

More news

12/06/19

Ticketmaster Suomi rekrytoi

Haemme markkinointikoordinaattoria

29/05/19

NATIONAL HOCKEY LEAGUE AND TICKETMASTER ANNOUNCE LANDMARK 10-YEAR DEAL

LOS ANGELES, CA, (May 27, 2019) – Ticketmaster, the global leader in ticketing, and the National Hockey League (NHL®),  today... More