Testaamme ja kehitämme verkkosivujemme käytettävyyttä jatkuvasti.

Uusimmat päivitykset.

Haku-ominaisuus:

  • Verkkokaupan haku-ominaisuus on muuttunut. Alkuvuoden aikana eri Ticketmaster-maiden verkkokaupoissa tehtyjen testien perusteella eri vaihtoehdoista valittiin tehokkain ja nyt se on käytössä myös www.ticketmaster.fi -sivuilla. Tämän uuden version avulla tapahtumat ovat entistä helpommin löydettävissä.

Kategoria-sivut:

  • Uusimman päivityksessä kategoria-sivujen ilme muutettiin ja muutettiin responsiivisiksi (responsiivinen sivusto = sivut mukautuvat käytetyn laitteen mukaan. Jos esim. käytät puhelinta, niin sivut mukautuvat puhelimen näyttöön).
  • Selkeämmät banneri-näkyvyyspaikat tapahtumajärjestäjille. Kysy banneri-näkyvyyspaikkoja sinun tapahtumallesi: markkinointi@ticketmaster.fi .

Ticketmaster.fi -verkkosivusto on Suomen ensimmäinen ja johtavin lipunmyynninverkkokauppa (ComScore –mittauslaitos). Verkkokauppa on useana vuonna valittu myös Suomen luotettavimmaksi verkkokaupaksi. Verkkosivustolla käy kuukausittain n. 600.000 uniikkia kävijää (UV),

 

More news

12/06/19

Ticketmaster Suomi rekrytoi

Haemme markkinointikoordinaattoria

29/05/19

NATIONAL HOCKEY LEAGUE AND TICKETMASTER ANNOUNCE LANDMARK 10-YEAR DEAL

LOS ANGELES, CA, (May 27, 2019) – Ticketmaster, the global leader in ticketing, and the National Hockey League (NHL®),  today... More