Testaamme ja kehitämme verkkosivujemme käytettävyyttä jatkuvasti.

Uusimmat päivitykset.

Haku-ominaisuus:

  • Verkkokaupan haku-ominaisuus on muuttunut. Alkuvuoden aikana eri Ticketmaster-maiden verkkokaupoissa tehtyjen testien perusteella eri vaihtoehdoista valittiin tehokkain ja nyt se on käytössä myös www.ticketmaster.fi -sivuilla. Tämän uuden version avulla tapahtumat ovat entistä helpommin löydettävissä.

Kategoria-sivut:

  • Uusimman päivityksessä kategoria-sivujen ilme muutettiin ja muutettiin responsiivisiksi (responsiivinen sivusto = sivut mukautuvat käytetyn laitteen mukaan. Jos esim. käytät puhelinta, niin sivut mukautuvat puhelimen näyttöön).
  • Selkeämmät banneri-näkyvyyspaikat tapahtumajärjestäjille. Kysy banneri-näkyvyyspaikkoja sinun tapahtumallesi: markkinointi@ticketmaster.fi .

Ticketmaster.fi -verkkosivusto on Suomen ensimmäinen ja johtavin lipunmyynninverkkokauppa (ComScore –mittauslaitos). Verkkokauppa on useana vuonna valittu myös Suomen luotettavimmaksi verkkokaupaksi. Verkkosivustolla käy kuukausittain n. 600.000 uniikkia kävijää (UV),

 

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.