Kino 123 on nyt Lippupalvelun virallinen Lippukauppa!

Elokuvateatteri Kino 123:n lippukassalta kauppakeskus Veturista on 27.11.2015 alkaen mahdollista ostaa Lippupalvelun pääsylippuja tuhansiin eri kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin ympäri Suomea. Valikoimissa ovat muun muassa KooKoon kotipelien ja myös monien vieraspelien Liigaliput sekä Kuusankoskitalon ja Musiikkitalon konserttiliput.

Kouvolalaiset voivat nyt siis hoitaa lippuhankintansa asioidessaan muutenkin Veturissa. Lisäksi Kino 123:n hyvät aukioloajat tekevät lippujen ostamisesta entistäkin jouhevampaa.

Kino 123 on avoinna 2015 - 2016:
arkisin klo 11 - 20
lauantaisin klo 10 - 20
sunnuntaisin klo 12 - 20

Maksuvälineinä kelpaavat käteisen, kotimaisten pankkikorttien ja yleisimpien luottokorttien lisäksi myös Smartum-kulttuurisetelit ja Smartum-kortti, Tyky-kulttuurisetelit ja Tyky-Online, Virikesetelit, Ticket Mind&Body -kortti ja Sporttipassi sekä Ticketmaster-lahjakortit.

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.