Kesäkuun 5. päivä jätimme koko markkinointitiimin kera toimiston pölyt taaksemme ja suuntasimme yleisurheilun pariin Turkuun. Paavo Nurmi Games toimi erinomaisena aloituksena Ticketmasterin kesälle, joka tarjoaa lukuisten kesätapahtumien ohella koko kesän yhteen sitovan kesäkampanjan #TicketmasterLIVE:n. Kesäkampanjan pääroolissa toimii kilpailu, jossa pääpalkintona on 300 euron Ticketmaster Suomen lahjakortti sekä kuukausittaisia palkintoja kesän ajan. Kesäkampanjaamme tukemaan julkaisimme ensimmäistä kertaa myös kaikki kesätapahtumamme yhteen paikkaan kokoavan Festival Finderin, josta on helppo tarkastella kesän parhaimpia tapahtumia ja ostaa lippuja muutamalla klikkauksella.

Paavo Nurmi Gamesissä tarjosimme urheilukansalle viihdykettä järjestämällä leikkimielisen ”Heitä tavara ämpäriin” -kilpailun, jossa kukaan ei jäänyt tyhjin käsin. Jaoimme osallistujille muun muassa tarroja, avainnauhoja, lippiksiä sekä tämän kesän uutuustuotetta, popsocketia. Paavo Nurmi Games ei jää kesän ainoaksi tapahtumaksi, jossa voit nähdä meidät, vaan jalkaudumme lukuisiin tapahtumiin läpi kesän.

Tavataan kesän tapahtumissa!

More news

14/06/18

#TicketmasterLIVE kesäkampanja elää tapahtumissa kanssanne

Viime kesänä huikean suosion saavuttanut kesäkilpailumme on taas käynnissä.

23/05/18

Ticketmasterin lipunmyynti siirtyy yhä vahvemmin digitaalisiin kanaviin

Teknologia kehittyy vauhdilla, ja me Ticketmasterissa tiedämme, että fanit ja lipunostajat ovat siirtyneet yhä vahvemmin verkkoon ja mobiiliin.