Industry Awards -palkinnot jaetaan tänä vuonna jo 23. kerran. Gaalassa on perinteisesti palkittu mm. vuoden musiikkimedia, festivaali, ohjelmatoimisto, levy-yhtiö ja mediapersoona sekä useita musiikki- ja media-alan taustavaikuttajia. Uusina kategorioina palkitaan ensimmäistä kertaa esimerkiksi vuoden tukipilari ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Kaikkiaan 25 palkintokategoriassa on ehdolla 125 henkilöä, yritystä ja yhteisöä. Ticketmaster on ehdokkaana Vuoden Lippukaupaksi 2018. 

Tutustu kaikkien kategorioiden ehdokkaisiin täällä>>

Kotimaan musiikkimarkkinoiden toimijoiden lisäksi Musiikki & Mediaan saapuu vuosittain yli 100 kansainvälistä musiikkialan asiantuntijaa. Vuosittainen Industry Awards on alan sisäinen palkintogaala, jonka voittajat valitsevat alalla työskentelevät ammattilaiset. Palkinnot jaetaan Industry Awards -gaalassa Solo Sokos Hotel Tornissa Tampereella perjantaina 5.10.2018.

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.