Industry Awards -palkinnot jaetaan tänä vuonna jo 23. kerran. Gaalassa on perinteisesti palkittu mm. vuoden musiikkimedia, festivaali, ohjelmatoimisto, levy-yhtiö ja mediapersoona sekä useita musiikki- ja media-alan taustavaikuttajia. Uusina kategorioina palkitaan ensimmäistä kertaa esimerkiksi vuoden tukipilari ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Kaikkiaan 25 palkintokategoriassa on ehdolla 125 henkilöä, yritystä ja yhteisöä. Ticketmaster on ehdokkaana Vuoden Lippukaupaksi 2018. 

Tutustu kaikkien kategorioiden ehdokkaisiin täällä>>

Kotimaan musiikkimarkkinoiden toimijoiden lisäksi Musiikki & Mediaan saapuu vuosittain yli 100 kansainvälistä musiikkialan asiantuntijaa. Vuosittainen Industry Awards on alan sisäinen palkintogaala, jonka voittajat valitsevat alalla työskentelevät ammattilaiset. Palkinnot jaetaan Industry Awards -gaalassa Solo Sokos Hotel Tornissa Tampereella perjantaina 5.10.2018.

More news

17/10/18

Verkkokauppamme artistisivut uudistuivat

Verkkokauppamme tämän vuoden aikana uusiutunut vauhdilla. Heti vuodenvaihteesta uusiutui etusivu ja sen jälkeen kategoriasivut.

17/10/18

Suljemme Seatwaven

Syksyn aikana on uutisoitu Seatwave-jälleenmyyntisivuston sulkemisesta. Koimme, ettei sivusto palvellut käyttäjiä ja muita tahoja parhaalla mahdollisella tavalla.