Tuukka Temosen draamaelokuva Teit meistä kauniin -Apulannan tarina saa ensi-iltansa 9.9.2016.

Teit meistä kauniin lähtee ensi-iltakiertueelle neljälle paikkakunnalla ensi syksynä. Eokuvantekijät halusivat mahdollisimman monen pääsevän näkemään elokuvan ja nauttimaan sen jälkeen yllätysartistien tulkinnoista Apulannan musiikista. Kiitoksena vuosikymmenien kannatuksesta jaoimme liput kuluttajille maksutta verkkokaupassamme sekä lippuja myyvissä Makuuni-liikkeissä. Case oli menestys ja kaikki liput "myytiin" nopeasti loppuun.

Casen markkinoinnissa hyödynnettiin Ticketmasterin monimuotoisia mediaratkaisuja sekä myös tmBlog-sivustomme uutta tietokilpailu-ominaisuutta: http://blog.ticketmaster.fi/musiikki/apulanta-tietovisa-600 Mikäli haluat vastaavan tietokilpailun omaan tapahtumaasi, ole yhteydessä niklas.kuosmanen@ticketmaster.fi .

Lue lisää Teit meistä kauniin-elokuvasta: http://teitmeistäkauniin.fi/ .

VÄLITÄMME.

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.