Syksyn aikana on uutisoitu Seatwave-jälleenmyyntisivuston sulkemisesta. Koimme, ettei sivusto palvellut käyttäjiä ja muita tahoja parhaalla mahdollisella tavalla. Seatwaveen ei ole enää syksyn aikana listattu uusia tapahtumia. 

Haluamme, että Ticketmasterin lipunostajat, jotka ovat estyneitä pääsemään tapahtumaan, voivat myydä lippunsa eteenpäin turvallisesti. Siksi lanseeraamme Ticketmasterin jälleenmyyntimahdollisuuden, joka mahdollistaa sen, että fanit voivat helposti ostaa ja myydä lippuja korkeintaan lipun alkuperäishinnalla. 

Kuluttajien välinen jälleenmyyntimahdollisuus otetaan meillä käyttöön vuoden 2019 aikana. Saamme pian muilta markkinoilta lisätietoa ja kokemuksia, ennen kuin tämä otetaan käyttöön meillä Suomessa. Uusi jälleenmyyntimahdollisuus lanseerataan ensin Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Muissa Euroopan Ticketmaster-maissa tämä otetaan käyttöön ensi vuoden alussa. Odotamme innoissamme, kun lippujen jälleenmyynnistä tulee entistä helpompaa ja turvallisempaa. 

Videosta ennakkotietoa jälleenmyynnin tulevaisuudesta

 

 

 

 

More news

26/03/19

Ticketmaster ja Garden Helsinki mittavaan kumppanuussopimukseen

Ticketmaster Suomi on solminut merkittävän kumppanuussopimuksen Helsinkiin avautuvan uuden tapahtuma-areenan, Garden Helsingin kanssa.

07/03/19

Sähköisten lippujen edelläkävijä

Iso-Britannian Ticketmaster julkaisi merkittävän uutisen liittyen teknologian ja sähköisten lippujen hyödyntämiseen, kun Academy Music Groupin tapahtumapaikkojen siirtyessä käyttämään vain... More