Syksyn aikana on uutisoitu Seatwave-jälleenmyyntisivuston sulkemisesta. Koimme, ettei sivusto palvellut käyttäjiä ja muita tahoja parhaalla mahdollisella tavalla. Seatwaveen ei ole enää syksyn aikana listattu uusia tapahtumia. 

Haluamme, että Ticketmasterin lipunostajat, jotka ovat estyneitä pääsemään tapahtumaan, voivat myydä lippunsa eteenpäin turvallisesti. Siksi lanseeraamme Ticketmasterin jälleenmyyntimahdollisuuden, joka mahdollistaa sen, että fanit voivat helposti ostaa ja myydä lippuja korkeintaan lipun alkuperäishinnalla. 

Kuluttajien välinen jälleenmyyntimahdollisuus otetaan meillä käyttöön vuoden 2019 aikana. Saamme pian muilta markkinoilta lisätietoa ja kokemuksia, ennen kuin tämä otetaan käyttöön meillä Suomessa. Uusi jälleenmyyntimahdollisuus lanseerataan ensin Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Muissa Euroopan Ticketmaster-maissa tämä otetaan käyttöön ensi vuoden alussa. Odotamme innoissamme, kun lippujen jälleenmyynnistä tulee entistä helpompaa ja turvallisempaa. 

Videosta ennakkotietoa jälleenmyynnin tulevaisuudesta

 

 

 

 

More news

06/09/19

Organisaatiomme vahvistuu

Jatkuvan kasvun myötä vahvistimme Ticketmasterin myyntitiimiä, kun Marjut Ivaska aloitti myyntipäällikkönä elokuun viimeisenä päivänä.

05/09/19

Ticketmaster ehdolla Vuoden Lippukaupaksi 2019

Ticketmaster on ehdolla Industry Awards -gaalassa Vuoden Lippukaupaksi 2019.