Arvoisa tapahtumajärjestäjäasiakkaamme,

Postin tukilakkojen vuoksi postitse tilattujen lippujen toimituksissa on viiveitä ja varaudumme pidempiin toimitusaikoihin. Olemme informoineet kuluttajia alla olevalla viestillä:

---

Arvoisa asiakkaamme,

Postin tukilakkojen vuoksi postitse tilattujen lippujen toimituksissa on viiveitä ja varaudumme pidempiin toimitusaikoihin. Jos olette valinneet toimitustavaksi liput postitse ja liput eivät ehtineet saapua ennen tilaisuutta, liput ovat mahdollista noutaa Lippupalvelun lippukaupoista henkilöllisyystodistusta vastaan. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa osoitteesta www.lippupalvelu.fi/lippukaupat. Kiireellisissä tapauksissa voitte myös ottaa yhteyttä puhelinpalveluumme numeroon 0600 10800 (1,98/min + pvm).  Palvelemme tilauksia tapauskohtaisesti.

Pahoittelemme viivästyksistä aiheutuvaa vaivaa.

---

Tarvittaessa saat lisätietoa oman tapahtumasi osalta Lippupalvelun omalta yhteyshenkilöltäsi tai Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@lippupalvelu.fi ja puh (09) 6138 6200.

More news

06/09/19

Organisaatiomme vahvistuu

Jatkuvan kasvun myötä vahvistimme Ticketmasterin myyntitiimiä, kun Marjut Ivaska aloitti myyntipäällikkönä elokuun viimeisenä päivänä.

05/09/19

Ticketmaster ehdolla Vuoden Lippukaupaksi 2019

Ticketmaster on ehdolla Industry Awards -gaalassa Vuoden Lippukaupaksi 2019.