Arvoisa tapahtumajärjestäjäasiakkaamme,

Postin tukilakkojen vuoksi postitse tilattujen lippujen toimituksissa on viiveitä ja varaudumme pidempiin toimitusaikoihin. Olemme informoineet kuluttajia alla olevalla viestillä:

---

Arvoisa asiakkaamme,

Postin tukilakkojen vuoksi postitse tilattujen lippujen toimituksissa on viiveitä ja varaudumme pidempiin toimitusaikoihin. Jos olette valinneet toimitustavaksi liput postitse ja liput eivät ehtineet saapua ennen tilaisuutta, liput ovat mahdollista noutaa Lippupalvelun lippukaupoista henkilöllisyystodistusta vastaan. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa osoitteesta www.lippupalvelu.fi/lippukaupat. Kiireellisissä tapauksissa voitte myös ottaa yhteyttä puhelinpalveluumme numeroon 0600 10800 (1,98/min + pvm).  Palvelemme tilauksia tapauskohtaisesti.

Pahoittelemme viivästyksistä aiheutuvaa vaivaa.

---

Tarvittaessa saat lisätietoa oman tapahtumasi osalta Lippupalvelun omalta yhteyshenkilöltäsi tai Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@lippupalvelu.fi ja puh (09) 6138 6200.

More news

12/06/19

Ticketmaster Suomi rekrytoi

Haemme markkinointikoordinaattoria

29/05/19

NATIONAL HOCKEY LEAGUE AND TICKETMASTER ANNOUNCE LANDMARK 10-YEAR DEAL

LOS ANGELES, CA, (May 27, 2019) – Ticketmaster, the global leader in ticketing, and the National Hockey League (NHL®),  today... More