Maaliskuussa Ticketmaster Suomen uutena markkinointijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloitti Riitta Peitsala. Riitalla on pitkä työkokemus kansainvälisen ja suomalaisen jalkapallomarkkinoinnin parista, mutta Ticketmasteriin Riitta siirtyi B2B-ammattitapahtumien toimialalta. Tapahtuma-alalla suurella sydämellä työskentelevä Riitta on sopiva valinta uusiutuneen markkinointitiimin esimieheksi, kehittämään markkinoinnin prosesseja sekä kasvattamaan Ticketmaster Suomen vahvaa brändiä.

Vuodesta 2017 markkinointitiimissä työskennellyt Meri Kähkönen on ylennetty markkinointipäälliköksi, ensisijaisina vastuualueinaan tapahtumajärjestäjien markkinointikampanjat, suoramarkkinointi ja digitaalisen markkinointiviestinnän kehittäminen.

Uutena markkinointikoordinaattorina tiimissä työskentelee entuudestaan tuttu harjoittelija Anna Nykyri. Vastuualueinaan Annalla on tapahtumajärjestäjien markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä sosiaalinen media. Tiimissä riittää naisenergiaa, kun edellä mainittujen lisäksi markkinointitiimissä työskentelee myös markkinointiassistentti Kaisa Pukkala, joka vastaa markkinointikampanjoiden koordinoinnista ja sosiaalisesta mediasta. Kesätyöntekijänämme on aloittanut Vili Pullinen, joka keskittyy markkinointikampanjoiden lisäksi markkinoinnin analytiikkaan ja digitaalisten markkinointitoimenpiteiden toteutukseen.

Organisaatiomme vahvistui myös muissa tiimeissä. Aiemmin asiakaspalvelussa työskennellyt Jani-Petteri Seppälä on aloittanut järjestelmäasiantuntijana ja vastaa nykyisin verkkokaupastamme. Ticketmasterin asiakaspalvelu ja taloushallinto ovat myös saaneet uusia ticketmasterlaisia: Tuuli Vanhakylä ja Sanna Lanttola asiakaspalvelussa sekä Karin Soitu ja Assi Suhonen taloushallinnossa.

More news

23/05/18

Ticketmasterin lipunmyynti siirtyy yhä vahvemmin digitaalisiin kanaviin

Teknologia kehittyy vauhdilla, ja me Ticketmasterissa tiedämme, että fanit ja lipunostajat ovat siirtyneet yhä vahvemmin verkkoon ja mobiiliin.

02/05/18

Ticketmaster Suomen logo muuttui

Olemme vahvistaneet logoamme huhtikuun 2018 aikana ja jatkossa logossamme lukee Ticketmaster.