Pentti Pekkonen on nimitetty Ticketmaster Suomen myyntitiimiin myyntipäälliköksi 10.11.2017. Pentti on työskennellyt pitkään tapahtuma-alalla ja hänellä on vankkaa sekä monipuolista kokemusta live entertainment -toimialasta. Pentti on toiminut organisaatiossamme jo vuodesta 2011 tapahtumasuunnittelijana, alkuvuoden aikana hän on työskennellyt creative working -teeman ympärillä. Pentti on kivenkova ammattilainen myös työn ulkopuolella toimimalla mm. Suomen lacrosse-maajoukkueen kapteenina. Pentin tavoittaa numerosta 040-519 1509. Tervetuloa!

Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945 ja vuodesta 2016 alkaen olemme toimineet nimellä Ticketmaster Suomi. Kuulumme kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin yli 30:ssa maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla, ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. www.ticketmaster.fi

More news

14/06/18

#TicketmasterLIVE kesäkampanja elää tapahtumissa kanssanne

Viime kesänä huikean suosion saavuttanut kesäkilpailumme on taas käynnissä.

14/06/18

Ticketmasterin kesä on täynnä menoa ja meininkiä!

Kesäkuun 5. päivä jätimme koko markkinointitiimin kera toimiston pölyt taaksemme ja suuntasimme yleisurheilun pariin Turkuun.