Madventureksen Riku ja Tunna esiintyvät KEYNOTE-puhujina Lippupalvelun tapahtumajärjestäjille suunnatussa TICKET16 -asiantuntijatilaisuudessa Musiikkitalolla torstaina 12.11.2015.

Rikun ja Tunnan KEYNOTE-esitys kuullaan klo 10.30 otsikolla:

Maailma muuttuu
Pitääkö meidän muuttua? Vai odotellaanko että vanhat hyvät ajat palaavat takaisin? Tervetuloa tulevaisuuden maailmaan.
Riku ja Tunna, Madventures

Ja tässä herroista ja heidän taustoistaan tarkemmin.

Riku Rantala on entinen satamaduunari, josta on sen jälkeen kehkeytynyt toimittaja, tietokirjailija, kansainvälinen seikkailija ja tv-esiintyjä. Rantala on myös Suomen seksikkäin mies 2014, vuoden mediapersoona 2014, sekä Tervasaaren ympärijuoksun voittaja vuodelta 1980. Parhaiten Riku Rantala tunnetaan yhdessä Tuomas “Tunna” Milonoffin kanssa omaperäisistä ja rohkeista mediahankkeistaan. Heidän tuotantoonsa kuuluu satoja jaksoja palkittuja – tuoreimpana alan suurin tunnustus eli Suomen Kuvalehden journalistipalkinto 2015 – televisio- ja radio-ohjelmia, lyhytelokuva, lukuisia tietokirjoja, kolumneja, kampanjoita, tapahtumia sekä luentosarjoja.

Tunna Milonoff on ohjaaja, kuvaaja, valaisija, käsikirjoittaja, kansainvälinen seikkailija sekä toinen tv-ohjelmien Madventuresin ja Docventuresin tekijöistä. Lisäksi Tunna on tietokirjailija, vuoden tee-henkilö, sekä Goa-vääpeli vuodesta 1994. Parhaiten Tunna Milonoff tunnetaan yhdessä Riku Rantalan kanssa omaperäisistä ja rohkeista mediahankkeistaan. Heidän tuotantoonsa kuuluu satoja jaksoja palkittuja – tuoreimpana alan suurin tunnustus eli Suomen Kuvalehden journalistipalkinto 2015 –  televisio- ja radio-ohjelmia, lyhytelokuva, lukuisia tietokirjoja, kolumneja, kampanjoita, tapahtumia sekä luentosarjoja.

 

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.