We get tennis.

Arvoisa tapahtumajärjestäjä ja kumppanimme,
Ticketmaster ja Live Nation järjestävät Live Business Tennis Open 1 -kutsuvierastapahtuman 11.8.2016 Munkkiniemen Kalastajatorpalla, Helsingissä. Nyt voit ilmoittautua ja osallistua mukaan tähän huippuhauskaan urheilu- ja verkostoitumistapahtumaan. Tapahtuma on suunnattu tapahtuma-, viihde- ja media-alan ammattilaisille ja asiantuntijoille. Tilaisuus alkaa klo 13.00 ja ns. virallinen osuus loppuu n. klo 20. Osallistumismaksu sis. osallistumisen, saunan, illallisen ruokajuomineen, turnauslahjan sekä arpalipukkeen. Turnaus otellaan nelinpelinä, jokaiselle parille minimissään 4 ottelua. Ei tennis-tasoitus-rajoitteita. Mukaan mahtuu 8 paria, joten ole nopea. Ilmoittautumiset ja lisäinfoa tämän linkin kautta:http://www.ticketmaster.fi/BusinessTennisOpen

Ilmoittautuneille toimitetaan tarkempi turnausinfo heinäkuun aikana. Lisätietoa: sami.verno@ticketmaster.fi

Tervetuloa.

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.