Lipputoimisto ja Ticketmaster aloittivat merkittävän yhteistyön syyskuun alusta. Lipputoimiston toimitusjohtajan Sami Luoman mukaan ennätysvuoden 2017 jälkeen Lipputoimistolla oli hyvä aika hakea kumppania, joka vie heidän palvelunsa seuraavalle tasolle.

- Tapahtumien näkyvyys ja markkinointi ovat nousseet yhdeksi tärkeimmistä kriteereistä, kun tapahtumat antavat lippujansa Lipputoimiston myyntiin. Lisäksi kattava lippukauppaverkosto mahdollistaa valtakunnallisen saatavuuden myynnissä oleville tapahtumille.

- Ticketmaster oli tähän luonteva ja luotettava kumppani mahdollistaen Lipputoimistolle hyvät verkostot, ammattimaiset markkinointiviestintäkanavat ja entistä enemmän näkyvyyttä.

Lipputoimisto yhteistyön myötä Ticketmaster sai taas entistä vahvemman valtakunnallisen aseman lippukauppaverkostossa, laajentuen alueellisesti Pohjanmaan, Savon ja Kainuun alueilla. Molemmat osapuolet ovat innoissaan uusien mahdollisuuksien ja laajanevien verkostojensa vuoksi.

Tutustu Lipputoimiston tarjontaan www.lipputoimisto.fi

More news

26/03/19

Ticketmaster ja Garden Helsinki mittavaan kumppanuussopimukseen

Ticketmaster Suomi on solminut merkittävän kumppanuussopimuksen Helsinkiin avautuvan uuden tapahtuma-areenan, Garden Helsingin kanssa.

07/03/19

Sähköisten lippujen edelläkävijä

Iso-Britannian Ticketmaster julkaisi merkittävän uutisen liittyen teknologian ja sähköisten lippujen hyödyntämiseen, kun Academy Music Groupin tapahtumapaikkojen siirtyessä käyttämään vain... More