Lipputoimisto ja Ticketmaster aloittivat merkittävän yhteistyön syyskuun alusta. Lipputoimiston toimitusjohtajan Sami Luoman mukaan ennätysvuoden 2017 jälkeen Lipputoimistolla oli hyvä aika hakea kumppania, joka vie heidän palvelunsa seuraavalle tasolle.

- Tapahtumien näkyvyys ja markkinointi ovat nousseet yhdeksi tärkeimmistä kriteereistä, kun tapahtumat antavat lippujansa Lipputoimiston myyntiin. Lisäksi kattava lippukauppaverkosto mahdollistaa valtakunnallisen saatavuuden myynnissä oleville tapahtumille.

- Ticketmaster oli tähän luonteva ja luotettava kumppani mahdollistaen Lipputoimistolle hyvät verkostot, ammattimaiset markkinointiviestintäkanavat ja entistä enemmän näkyvyyttä.

Lipputoimisto yhteistyön myötä Ticketmaster sai taas entistä vahvemman valtakunnallisen aseman lippukauppaverkostossa, laajentuen alueellisesti Pohjanmaan, Savon ja Kainuun alueilla. Molemmat osapuolet ovat innoissaan uusien mahdollisuuksien ja laajanevien verkostojensa vuoksi.

Tutustu Lipputoimiston tarjontaan www.lipputoimisto.fi

More news

29/05/19

NATIONAL HOCKEY LEAGUE AND TICKETMASTER ANNOUNCE LANDMARK 10-YEAR DEAL

LOS ANGELES, CA, (May 27, 2019) – Ticketmaster, the global leader in ticketing, and the National Hockey League (NHL®),  today... More