6.1.2016 eteenpäin Lippupalvelu tunnetaan Suomessa nimellä Ticketmaster Suomi. Uusi nimi tuo mukanaan myös vahvan kansainvälisen brändin järjestelmät, joiden avulla Lippupalvelu pystyy jatkossa tarjoamaan tapahtumakävijöille entistä enemmän ikimuistoisia elämyksiä.

Meillä on 70 vuoden kokemus tapahtumista ja tulemme jatkossakin olemaan perinteikäs ja pitkän historian omaava yritys, mutta samalla tuomme myös kansainväliset tapahtumat ja elämykset suomalaisten lipunostajien ulottuville helposti ja luotettavasti. Tapahtumanjärjestäjät puolestaan saavat tuekseen markkinoiden johtavimmat lipunmyynti- ja markkinointiratkaisut.

Tammikuussa käynnistyy mediassa myös laaja tehobuusti-kampanjamme. Uuden sinivalkoisen lippupaperin otamme puolestaan käyttöön jo ennen vuodenvaihdetta. Toimitamme tapahtumajärjestäjille ja yhteistyökumppaneille uudet logomme ja muun materiaalin lähiviikkojen aikana. Materiaalipankki päivitetään myös näille info-sivuillemme.

Lue lisää: http://www.lippupalvelu.fi/ticketmastersuomi . Lisätietoa: sami.verno@lippupalvelu.fi .

70 vuotta elämyksiä, kokemuksia, väristyksiä ja ainutkertaisuutta. Me tunnemme musiikin, urheilun, kulttuurin ja suomalaiset. 70 vuotta palvelua teki meistä mestarin.

More news

05/12/18

Suomen Lentopalloliitto ja Ticketmaster Suomi allekirjoittivat jatkosopimuksen

Suomen Lentopalloliitto ja Ticketmaster Suomi ovat allekirjoittaneet lipunmyyntiä koskevan jatkosopimuksen.

27/11/18

Vuoden parhaan tapahtuman 2018 voitti Metallica

  • Metallican Hartwall Arenan konsertit voittivat vuoden paras tapahtuma -äänestyksen