6.1.2016 eteenpäin Lippupalvelu tunnetaan Suomessa nimellä Ticketmaster Suomi. Uusi nimi tuo mukanaan myös vahvan kansainvälisen brändin järjestelmät, joiden avulla Lippupalvelu pystyy jatkossa tarjoamaan tapahtumakävijöille entistä enemmän ikimuistoisia elämyksiä.

Meillä on 70 vuoden kokemus tapahtumista ja tulemme jatkossakin olemaan perinteikäs ja pitkän historian omaava yritys, mutta samalla tuomme myös kansainväliset tapahtumat ja elämykset suomalaisten lipunostajien ulottuville helposti ja luotettavasti. Tapahtumanjärjestäjät puolestaan saavat tuekseen markkinoiden johtavimmat lipunmyynti- ja markkinointiratkaisut.

Tammikuussa käynnistyy mediassa myös laaja tehobuusti-kampanjamme. Uuden sinivalkoisen lippupaperin otamme puolestaan käyttöön jo ennen vuodenvaihdetta. Toimitamme tapahtumajärjestäjille ja yhteistyökumppaneille uudet logomme ja muun materiaalin lähiviikkojen aikana. Materiaalipankki päivitetään myös näille info-sivuillemme.

Lue lisää: http://www.lippupalvelu.fi/ticketmastersuomi . Lisätietoa: sami.verno@lippupalvelu.fi .

70 vuotta elämyksiä, kokemuksia, väristyksiä ja ainutkertaisuutta. Me tunnemme musiikin, urheilun, kulttuurin ja suomalaiset. 70 vuotta palvelua teki meistä mestarin.

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.