Helsingin legendaarisessa Kulttuuritalossa avautuu lippukauppa 1. kesäkuuta. Ticketmaster avaa Kulttuuritalon katutason Kitchen-ravintolaan lippukaupan, josta voi ostaa lippuja sekä Kulttuuritalon tapahtumiin että kaikki muihin Ticketmasterissa myynnissä oleviin tilaisuuksiin. Lippukauppa on avoinna arkisin kello 9-15 sekä tapahtumailtoina erikseen.

Ticketmaster voitti Kulttuuritalon järjestämän julkisen kilpailutuksen vuoden alussa.

– Lippukauppa elävöittää taloamme entisestäänkin, toteaa Kulttuuritalon toiminnanjohtaja Minna Nyman. – Monissa muissa konserttitaloissa on ollut jo pitkään lippukauppoja ja on hienoa, että sellainen avautuu nyt viimein myös meille, Nyman jatkaa.

– Lupauduimme uudessa yhteistyösopimuksessamme uudistamaan Kulttuuritalon lipunmyynnin ja tuomaan sen nykypäivän vastaavalle tasolle, toteaa Ticketmaster Suomen markkinointijohtaja Sami Verno. – Nyt avattava lippukauppa on yksi askel uudistuksessa, jonka tähtäimenä on tarjota Kulttuuritalon yleisölle ensiluokkaista palvelua ja tapahtumajärjestäjille huipputason lipunmyyntiä monenlaisine markkinointiratkaisuineen, Verno jatkaa.

Kulttuuritalon Kitchen-ravintolaa ylläpitää Sunborn Catering Oy.

Vuonna 1958 käyttöön vihitty Alvar Aallon suunnittelema Kulttuuritalo on vetänyt salit täyteen konserttiväkeä ja rokkaavaa nuorisoa jo 1960-luvulta lähtien. Talolla on merkittävä asema suomalaisessa musiikinhistoriassa. Siellä on kolmetoista tapahtumatuotannoille, kokouksille ja juhlille soveltuvaa tilaa. Kulttuuritalo sijaitsee Helsingin Kalliossa Linnanmäen huvipuiston kupeessa.

Sotainvalidien Veljesliiton vuonna 1945 perustama Lippupalvelu on toiminut vuodesta 2016 nimellä Ticketmaster Suomi. Se kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä, Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain maailmanlaajuisesti noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 30:ssa maassa.

Ticketmasterin lehdistötiedote 29.5.2017.

More news

22/11/19

Lapset mukana vanhempien työpäivässä

Ticketmaster Suomen toimistolla vietettiin jälleen tänä vuonna mukavaa valtakunnallista Lapsi mukaan töihin -päivää.

20/11/19

Tuska äänestettiin vuoden parhaaksi tapahtumaksi

Ticketmasterin vuoden paras tapahtuma -äänestys järjestettiin jo viidettä kertaa.