Lippujen ostaminen on nyt entistä helpompaa.

Olemme vastanneet asiakkaiden pyyntöihin ja ottaneet suositun Klarnan käyttöön Lippupalvelun verkkokaupassa. Tapahtumajärjestäjälle maksutapa on täysin riskitön eikä vaadi erillisiä toimenpiteitä.

Kuluttajalle tämä tarkoittaa joustavuutta maksuihin. Asiakas maksaa liput helposti, nopeasti ja turvallisesti haluamallaan tavalla, joko 14 päivän sisällä laskulla tai vaihtoehtoisesti erämaksulla omassa tahdissa. Tarkempaa infoa Klarna-maksutavasta löytyy osoitteesta www.lippupalvelu.fi/klarna

Klarna on perustettu Tukholmassa vuonna 2005 ideanaan yksinkertaistaa maksaminen. Klarnan avulla kuluttaja saa ensin tuotteet ja maksaa ne vasta myöhemmin. Klarna myös kantaa luotto- ja petosriskit. Tänä päivänä Klarna on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Lisätietoa voit kysellä omalta yhteyshenkilöltäsi tai christian.sandman@lippupalvelu.fi.

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.