We get fans.

Jääkiekko Liigan finaalipelien lipumyynti käynnistyi eilen verkkokaupassamme ja yleisön kiinnostus oli valtava: kaikki ottelut varattiin loppuun lyhyessä ajassa.

Verkkokauppamme toimi teknisesti hyvin, ilman ongelmia. Vaikka asiakkaita oli paljon ja jonoa syntyi, niin se ei vaikuttanut muiden tapahtumien myyntiin. Kuluttajilta saimme paljon positiivista palautetta ja ainoat negatiiviset viestit koskivat sitä kun liput myytiin loppuun.

Finaalisarja HIFK-Tappara käynnistyy perjantaina 15.4. Helsingissä, lauantaina 16.4. pelataan Tampereella. Suomen mestaruuteen tarvitaan 4 voittoa.

Ticketmaster.fi -verkkosivusto on Suomen ensimmäinen ja johtavin lipunmyynninverkkokauppa (ComScore –mittauslaitos). Verkkokauppa on useana vuonna valittu myös Suomen luotettavimmaksi verkkokaupaksi. Verkkosivustolla käy kuukausittain n. 600.000 uniikkia kävijää (UV),

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.