HIFK-Käsipallon kaikki pääsyliput nyt Ticketmasterista!

HIFK-Käsipallo ja Ticketmaster ovat sopineet yhteistyösopimuksen otteluiden lipunmyynnistä IFK-miesten SM-liigaotteluihin. Kaikki Helsingin Urheilutalolla pelattavat käsipallo-ottelut tulevat ennakkomyyntiin Ticketmasterin valtakunnalliseen lippukauppaverkostoon sekä nettikauppaan www.ticketmaster.fi

- Ottelutapahtumien lipunmyynti on yksi tärkeimpiä toimintojamme ja käyttämällä markkinoiden johtavinta lipunmyyntijärjestelmää, pystymme palvelemaan fanejamme, yleisöämme ja sidosryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla, toteaa HIFK-Käsipallon Ville Leppänen.

- Yhteistyö HIFK-perheen muiden lajien kanssa on ollut erittäin toimivaa ja tuloksellista, ja on mahtavaa päästä aloittamaan yhteistyö myös HIFK-Käsipallon kanssa. Toivotamme joukkuelle tsemppiä kauteen sekä koko HIFK-Käsipalloa seuraavan yleisön tervetulleeksi lippuostoksille verkkokauppaamme, kertoo Petri Lehtoranta Ticketmasterilta.

Jokaiseen kotiotteluun voi ostaa numeroidun paikkalipun tai kausikortin koko kauden peleihin samalle paikalle. Liput myydään ennakkoon samalla hinnalla kuin ovelta, joten ostamalla liput ajoissa ennakkoon säästää vaivaa ja jonotuksen sekä varmistaa parhaat paikat katsomoon. Jatkossa paikkaliput voi ostaa ovelta ennen ottelua nyt myös pankkikorttia käyttäen.

Lipunmyynti kotiotteluihin alkaa syyskuun alussa.

More news

12/06/19

Ticketmaster Suomi rekrytoi

Haemme markkinointikoordinaattoria

29/05/19

NATIONAL HOCKEY LEAGUE AND TICKETMASTER ANNOUNCE LANDMARK 10-YEAR DEAL

LOS ANGELES, CA, (May 27, 2019) – Ticketmaster, the global leader in ticketing, and the National Hockey League (NHL®),  today... More