Myy enemmän ja enemmän lippuja!

FAN NETWORK™ on Ticketmasterin oma retargetointiratkaisu kohdennettuun verkkomainontaan. Palvelun avulla seurataan evästeillä kuluttajia ja verkkosivujemme käyttäjiä, jotka ovat vierailleet määritellyllä sivulla Ticketmasterin verkkokaupassa.

FAN NETWORK™:lla saadaan maksimaalinen hyöty verkkomainosbudjetista, sillä kohdennamme verkkomainokset henkilöihin, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tapahtumastasi tai saman tyyppisistä tapahtumista. FAN NETWORK™ sopii kaikille tapahtumajärjestäjille, jotka haluavat kohdentaa mainoksia kustannustehokkaasti.

Katso tarkemmin videolta mistä on kyse: https://vimeopro.com/ticketmaster/b2b/video/154171621 ja sovitaan seuraava yhteinen kampanja.

Kampanjavaraukset ja lisätietoa omalta yhteyshenkilöltäsi tai markkinointi@ticketmaster.fi .
 

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.