Toteutamme perinteisen Ticket of the Year, vuoden paras tapahtuma -äänestyksen, nyt neljättä kertaa, suurempana kuin koskaan. Ticketmasterin asiakkailla ja suomalaisella tapahtumayleisöllä on mahdollisuus äänestää sekä vuoden parasta tapahtumaa että tapahtumaa, jota odottaa eniten tulevalta vuodelta 2019.

Suosikiksi voi äänestää konserttia, festivaalia, urheilutapahtumaa, teatteriesitystä tai muuta yksittäistä tapahtumaa, joka on sykähdyttänyt tänä vuonna.
Viikon äänestysaikana, 5.–11. marraskuuta, suomalaisilla tapahtumakävijöillä on mahdollisuus äänestää suosikkitapahtumaansa. Valta on yleisöllä, ja eniten ääniä saanut tapahtuma on vuoden paras tapahtuma -äänestyksen voittaja. Voittajaa ei valita myytyjen lippujen määrällä tai muilla lipunmyynnin mittareilla. Vuoden paras tapahtuma on yleisön ja tapahtumakävijöiden päätettävissä. Voittajat julkistetaan loppuvuoden aikana.
Äänestäneiden kesken arvotaan 500 €:n arvoinen Ticketmasterin lahjakortti.

JAA TAPAHTUMAASI

Toivomme teitä osallistumaan kampanjaan jakamalla äänestyslinkkiä ja kannustamalla omia tapahtumakävijöitänne äänestämään suosikkiaan. Voitte jakaa linkkiä www.ticketmaster.fi/toty sosiaalisen median kanavissanne, verkkosivuillanne sekä kanta-asiakaskirjeissänne. Voitte myös jakaa Ticketmasterin sosiaalisen median julkaisuja.

Äänestys: www.ticketmaster.fi/toty

Äänestys toteutetaan samanaikaisesti kaikissa Ticketmaster-maissa ja viime vuonna siihen osallistui kaikkiaan yli 175 000 Ticketmasterin asiakasta maailmanlaajuisesti. Suomessa suosikkitapahtumansa äänestykseen osallistui lähes 11 000 tapahtumakävijää. Ticketmasterin suomalaiset asiakkaat äänestivät Guns N’ Roses Kantolan konsertin vuoden 2017 parhaaksi tapahtumaksi maassamme. Kuluvan vuoden aikana on jälleen koettu tuhansia upeita tapahtumia ympäri maan, joten odotamme innolla tämän vuoden parasta tapahtumaa ja mitä tapahtumaa odotetaan eniten ensi vuoden osalta.

Etsitään yhdessä vuoden paras tapahtuma ja ensi vuoden odotetuinta tapahtumaa. 
Tervetuloa mukaan kampanjaamme!

Kampanjabannereita voit ladata TM1-portaalin ClientHubista täältä>>
Ticket of the Year -esite tästä>>

Lisätietoa: markkinointi@ticketmaster.fi

More news

22/11/19

Lapset mukana vanhempien työpäivässä

Ticketmaster Suomen toimistolla vietettiin jälleen tänä vuonna mukavaa valtakunnallista Lapsi mukaan töihin -päivää.

20/11/19

Tuska äänestettiin vuoden parhaaksi tapahtumaksi

Ticketmasterin vuoden paras tapahtuma -äänestys järjestettiin jo viidettä kertaa.