Anu Paukkunen aloitti Ticketmaster Suomen uutena palvelujohtajana elokuun alussa.
Aikaisemmin Anu työskenteli Suomen Palloliitossa kuluttaja- ja tapahtumamarkkinoinnin parissa, ja hän oli vahvasti mukana myös UEFA:n Suomessa järjestämän jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnauksen markkinoinnin sekä B2B-yhteistyön toteuttamisessa paikallisesti. Lisäksi työkokemusta hänellä on mm. kansainvälisestä yritysviestinnästä ja isojen media- ja yritystilaisuuksien toteuttamisesta. 
 
Anu Paukkusella on vetovastuu Ticketmasterin tapahtumajärjestäjien ja kuluttajien asiakaspalvelusta ja kulunvalvonnasta. Työssään hän on mukana Ticketmasterin Nordic Operations -tiimissä Tanskan, Ruotsin ja Norjan kanssa.
- Olen erittäin innoissani aloittanut työt entistä laajemmin tapahtuma-alalla minulle jo ennestään tutussa organisaatiossa. Palvelun laatu on aina asiakkaan roolissa ollessani ollut erinomaista ja haluan tehdä kaikkeni, että Ticketmasterin tapahtumajärjestäjät saavat vähintään samantasoista palvelua jatkossakin, kuvailee Anu.

More news

06/09/19

Organisaatiomme vahvistuu

Jatkuvan kasvun myötä vahvistimme Ticketmasterin myyntitiimiä, kun Marjut Ivaska aloitti myyntipäällikkönä elokuun viimeisenä päivänä.

05/09/19

Ticketmaster ehdolla Vuoden Lippukaupaksi 2019

Ticketmaster on ehdolla Industry Awards -gaalassa Vuoden Lippukaupaksi 2019.