Vaikka edessä on vielä muutama vilkas tapahtumaviikko, toimistollamme aletaan valmistautumaan jo joulunviettoon.

Takana on jälleen tapahtumarikas vuosi lukuisine festareineen, keikkoineen, kiertueineen, teatteriesityksineen, näyttelyineen sekä otteluineen. Miljoonia lippuja ja yli 10.000 tapahtumaa. Lippupalvelun porukka haluaakin kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kuluneesta vuodesta 2015. Toimiva yhteistyö ja täydet lehterit ovat oiva startti tulevallekin uudelle vuodelle.

Lippupalvelun asiakaspalvelu, talous, it, myynti ja markkinointi alkavat pikkuhiljaa hiljentyä joulunviettoon tämän viikon jälkeen. Akuuteissa asioissa kontaktihenkilönne toki päivystävät ja palvelevat, myös joulu- ja uudenvuoden viikon sekä välipäivät.

Mutta nyt - rauhoittukaamme pian nauttimaan joulusta läheistemme kanssa. Rauhallista joulua ja mahtavaa menestystä tulevalle vuodelle 2016 - ystävämme ja asiakkaamme!

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.