Sector Page Field Collection

Venuet ja promoottorit

Kaikki palvelut yhdestä paikasta

Isot valtakunnalliset kiertueet sekä intiimit klubikeikat. Linkki parempiin tapahtumiin ja unohtumattomiin elämyksiin. Tule toteuttamaan kanssamme Suomen parhaimmat keikat ja konsertit. Hyppää mukaan.

Kauttamme saat parhaan palvelun lisäksi maan laajimman lippujen myynti- ja jakeluverkoston sekä markkinoinnin monipuolisimmat markkinointiratkaisut lipunmyynnin tueksi.

Dynaaminen hinnoittelu

Platinum

Platinum on uusi innovatiivinen tapa myydä dynaamisesti hinnoiteltuja lippuja. Ticketmasterin Platinum–mallissa voit myydä keikaltasi osan paikoista ”markkina-arvoon”. Malli soveltuu parhaiten tapahtumiin, joissa on suuri kysyntä.

Platinum tuo lisätuottoja tapahtumajärjestäjälle ja artistille, sillä siinä liput myydään normaalia lipunhintaa korkeammalla hinnalla, jolloin lisäkate jää tapahtumanjärjestäjälle.

Platinum mahdollistaa myös myyntitavan, jossa lippuja vapautetaan myyntiin asteittain, jolla myös pystytään vastaamaan jälleenmyyntimarkkinoille kun lippuja on koko ajan saatavilla alkuperäisestä myyntikanavasta.

FLEX

Myy lippuja kaikkialla

tmFlex on Ticketmasterin uusi selainpohjainen lipunmyyntiratkaisu tapahtumajärjestäjille. Uuden sovelluksen avulla on mahdollista myydä lippuja helposti missä ja milloin tahansa ilman erillistä asennusta. tmFlex toimii verkon yli eikä vaadi erillistä asennusta - tarvitset vain tietokoneen tai laptopin, verkkoyhteyden sekä tavallisen tulostimen tai puhelimen. tmFlex sopii erityisen hyvin mm. klubeille, venueiden omaan myyntipisteeseen ja promootiotilaisuuksiin. tmFlex on äärimmäisen helppokäyttöinen ja nopea oppia.

Fan Network -retargetointi

Tavoite oikea kohderyhmä

Fan Network on Ticketmasterin oma retargetointiratkaisu kohdennettuun verkkomainontaan. Palvelun avulla seurataan evästeillä kuluttajia ja verkkosivujemme käyttäjiä, jotka ovat vierailleet määritellyllä sivulla Ticketmasterin verkkokaupassa.

Fan Networkilla saadaan maksimaalinen hyöty verkkomainosbudjetista, sillä kohdennamme verkkomainokset henkilöihin, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tapahtumastasi tai saman tyyppisistä tapahtumista. FAN NETWORK sopii kaikille tapahtumajärjestäjille, jotka haluavat kohdentaa mainoksia kustannustehokkaasti.

Fan Network -retargetointimainokset näkyvät sekä sosiaalisessa mediassa että sadoilla suomalaisilla verkkosivuilla.

Ruoka- ja juomatilaukset kätevästi ennakkoon

Ticketmaster Experience

Experience on Ticketmasterin tuottamsa sovellus, jolla venue pystyy kasvattamaan tapahtuma-aikaiseen lisäpalveluiden ja –tuotteiden myyntiä. Ruokaa, juomaa, pysäköinti, narikka jne.

Sovellus on helppo ottaa käyttöön ja käyttää, ja siinä on monipuoliset mobiilimaksuominaisuudet sekä varastonhallinta. Mahdollisuus myös web-integrointiin mobiilisovelluksen rinnalle.

Pystyt myös hyödyntämään asiakasdataa markkinoinnissa ennen ja jälkeen tapahtuman sekä tapahtuman aikana.

Omannäköiset myyntisivut

Venuellesi ja/tai bändillesi lisänäkyvyyttä

Venue tai promottoori voi myydä lippuja omannäköisten sivujensa kautta. Ulkoasu on räätälöitävissä yhdenmukaiseksi esim. artistin, kiertueen tai klubin verkkosivujen kanssa. Tämä nopeuttaa ja virtaviivaistaa lippujen ostoa kun kuluttaja pysyy koko ostoksen ajan omannäköisillä verkkosivuilla.

Co-branding sivusto sijaitsee teknisesti/fyysisesti Ticketmasterin verkkosivuilla ja aina kun kuluttaja klikkaa lipunmyynti-linkkejä tapahtumanjärjestäjän omista sähköisistä kanavista, hän ohjautuu tapahtumanjärjestäjän näköisille sivuille Ticketmaster.fi-verkkokauppaan. Mikäli kuluttaja hakee tapahtumia suoraan Ticketmasterin verkkokaupasta, hän ohjautuu Ticketmasterin näköisille sivuille.

Tapahtumatiedot päivittyvät internet-sivuille automaattisesti suoraan lipunmyyntijärjestelmästä.