Sector Page Field Collection

Urheilu

Yhteinen maali

Jalkapallo, jääkiekko, koripallo, voimistelu, hiihto, yleisurheilu, salibandy, jääpallo, käsipallo, lentopallo, ravit ja koko muu urheilukenttä. Me ticketmasterlaiset olemme myös itse urheilufaneja ja tunnemme kokemuksemme sekä intohimomme kautta kotikentät kaikkialla Suomessa. We get sport.

Meillä on mittava dataa siitä, millaiset ihmiset ostavat lippuja lätkämatseihin sekä milloin ja minkähintaisia lippuja otteluihin eniten ostetaan. Meillä on myös tietoa kausikorttilaisten ostokäyttäytymisestä ja pääsemme hyödyntämään tätä kaikkea sekä asiakkaiden että tapahtumajärjestäjien hyväksi.

Ticketmaster Pro

Parhaille parasta

Ticketmaster Pro on tapahtumajärjestäjän oma ja itse hallinnoima responsiivinen lipunmyyntiportaali. Sen avulla myydään lippuja, lippupaketteja sekä lisätuotteita tapahtuman näköiseksi brändätyltä sivustolta. Pro:ssa on myös ostoskoriominaisuus.

Portaalin kautta hoidetaan yksittäisten tilaisuuksien myynti sekä myös paketit, sarjalippujen myynti sekä lisätuotteiden ja -palveluiden myynti (esim. ravintolapalvelut, fanituotteet, cd-levyt jne.). Eri asiakkuustasot mahdollistaa eri tuotteiden, tapahtumien, lisäpalveluiden myynnin eri kohderyhmille. Pro on käytössä muiden lipunostokanavien rinnalla.

Kulta tähtäimessä

Piirimestaruuskisoista Olympialaisiin

Meille jokainen tapahtuma ja myyty lippu on kunnia-asia. Olet järjestämässä paikallista karnevaalia tai MM-turnausta, me haluamme hypätä samaan veneeseen kanssasi. Meillä on valtava kokemus niin pienistä kuin suurista urheilutapahtumista, ja haluamme valjastaa lipunmyynnin ja sitä tukevien markkinointitoimenpiteiden osaamisen käyttöösi. Lontoon Olympialaiset 2012, NHL, NBA, NFL, Valioliiga, PGA Golf, US Open, Rugby World Cup 2015, Ruotsi-ottelu, Lahden MM-kisat 2017, Eliittikisat, Liiga, KHL, Mestis, Kuninkuusravit, Leijonat, Lentopallon maailmancup, Susijengi ja sadat muut urheilutapahtumat puhuvat puolestaan.