Sector Page Field Collection

Kulttuuri ja teatteri

Nostetaan esirippu menestykseen

Laajan ja monipuolisen tarjonnan johdosta kulttuuri- ja teatteri-tapahtumat tarvitsevat usein räätälöityjä ratkaisuja lipunmyyntiin. Ei ole olemassa yhtä palvelumallia joka sopii kaikille vaan Ticketmaster suunnittee yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa asiakaskohtaisesti parhaiten sopivimman ratkaisun ja toimintamallin.

Ticketmasterilla on markkinoiden modernimmat CRM-työkalut markkinointiin ja datan analysointiin. Tavoitteena on parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä tavoittaa kuluttajat oikeaan aikaan oikeissa kanavissa.

Etsitkö uusia asiakaskohderyhmiä

Aloitetaan markkinointi

Ticketmasterin yhteistyökumppanina pääset hyödyntämään Suomen suurinta tapahtumakävijöiden tietokantaa.

tmMessanger-sähkötyökalu edustaa asiakkuudenhallintateknologian kärkeä. Sen avulla viestejä voidaan kohdistaa asiakkaille esim. sukupuolen, tapahtumapaikan etäisyyden tai kiinnostuksen kohteen perusteella                 

tmAffinity on kumppanuustyökalumme, joka käyttää tieteellisiä menetelmiä samankaltaisten tapahtumien hakemiseen eikä jätä tilaa arvailuille. Sen pisteytysjärjestelmän perusteella voimme tunnistaa tapahtumia, joilla on samankaltainen yleisö ja lähettää heille sähköpostia. Lisäksi voimme tehokkaasti kohdistaa viestintää tunnistamillemme jaotelluille ryhmille.

Viikkokirjeemme on viikoittainen sähköpostiviesti, joka kohdistetaan lipunostaneille. Se on tehokas markkinointiväline, jonka avulla asiakkaille voidaan kertoa heidän oman alueensa tapahtumista - myös sinun teatteriesityksestä.

Ollaan sosiaalisia

Facebook, Instagram, blog,...

Miksi olla mukana somessa? Kuluttajien ostopäätökset ovat keskittymässä sähköisiin kanaviin – Ticketmaster Suomi on siellä missä ostokset ja ostopäätökset tehdään! Asiakkaanamme pääset käsiksi Ticketmasterin seuraajiin sosiaalisissa ympäristöissä.

Löydämme asiakkaita ja rakennamme yhteisöjä Ticketmasterin Facebookin, Twitterin sekä mm. Instagramin ja Google +:n kautta. Olemme myös kehittäneet vahvan tiimin sisäiseen ja ulkoiseen nettibloggaukseen - tmBlog.on käytössäsi

Ollaan sosiaalisia yhdessä!

Yhdessä on hauskempaa

Kaksin, perheenä tai ryhmänä

Kauttamme saat kokonaispalvelua niin ryhmille kuin sosiaalisille tapahtumaverkostoille, myös koululaisryhmille. Tarjoamme tapahtumajärjestäjille ryhmäpalvelumyyntiä, joka on räätälöitävissä tapahtumakohtaisesti.

Lipunmyynnin yhteyteen on mahdollista sisällyttää tarjouksia, kampanjoita, eturyhmähintoja ja monenlaisia muita lipunmyynninedistämistoimia.

Tapahtumien suunnittelussa ja markkinoinnissa hyödynnämme Ticketmasterin laajaa paikallista sekä kansainvälistä toimialaosaamista.

Partneruuksista lisävoimaa

Olemme luoneet tapahtumajärjestäjille kumppaniverkoston, jonka kautta tavoitamme yhdessä enemmän. Kanssamme pystyy hyödyntämään useiden suomalaisten merkittävien yritysten kanta-asiakasohjelmia sekä niiden markkinointiviestinnän elementtejä ja välineitä. Soveltuu erinomaisesti mm. viime hetken buusti-kampanjoihin. Lisäksi voimme olla tukenasi tapahtuman kumppanihankinnassa.