Sector Page Field Collection

Klubit

Kokonaisvaltaiset palvelut

Jokainen tähti on aloittanut pieniltä lavoilta kasvaen sieltä isojen areenoiden valloittajaksi. Suomessa on satoja ja tuhansia keikkalavoja, ja me haluamme olla mukana täyttämässä niitä klubien ja artistien tukena.

Tarjoamme klubeille myös itsepalvelulipunmyyntijärjestelmää, johon sisältyy kulunvalvonnan ratkaisu.

Laitetaan yhdessä musiikki soimaan kovempaa.

Myy lippujasi kaikkialla

FLEX

Flex on Ticketmasterin uusi selainpohjainen lipunmyyntiratkaisu tapahtumajärjestäjille. Uuden sovelluksen avulla on mahdollista myydä lippuja helposti missä ja milloin tahansa ilman erillistä asennusta. tmFlex toimii verkon yli eikä vaadi erillistä asennusta - tarvitset vain tietokoneen tai laptopin, verkkoyhteyden sekä tavallisen tulostimen tai puhelimen. tmFlex sopii erityisen hyvin mm. klubeille, venueiden omaan myyntipisteeseen ja promootiotilaisuuksiin. tmFlex on äärimmäisen helppokäyttöinen ja nopea oppia.

Puhelin on tapahtumakävijöidesi lippu

Kuluttajat löytävät nyt kaikki parhaat tapahtumat suoraan puhelimesta.

Uuden Ticketmasterin mobiilisovelluksen avulla lippujen ostaminen ja hallinta puhelimella on entistä helpompaa. Puhelin on asiakkaidesi lippusi - ei enää kadotettuja paperilippuja ovella.

iPhone- ja Android-sovellusten käyttäjät saavat tietoja suosikkiartistien tulevista keikoista. Lisäksi yhteistyömme Spotifyn kanssa takaa tapahtumallesi maksimaalisen tavoittavuuden oikeassa kohderyhmässä.