Sector Page Field Collection

Festivaalit

Monimuotoiset ratkaisut festareille ja tapahtumaviikoille

Ennakkomyynnistä festariporttien aukeamisiin sekä jälkimarkkinointiin. Sosiaalisen median kampanjabuusteista ovimyyntiin ja rannekkeiden vaihtoon. Me olemme festareiden tukena koko vuoden ja matkan ajan. Teemme pääsylippujen myynnistä mahdollisimman vaivatonta, jotta tapahtumajärjestäjän resurssit voidaan kohdentaa muuhun tapahtuman onnistumisen kannalta olennaiseen. We get festivals.

Markkinoiden johtavimmat ratkaisut ja palvelut

Kokonaisvaltainen tapahtumasuunnittelu --ja -konsultointi

 • Lipunmyynti Suomen suosituimmalla lippusivustolla takaa festivaalillesi laajimman yleisön
 • Markkinointi ja kuluttajien tavoittaminen Big Dataa hyödyntäen
 • Kulunvalvonnan ratkaisut
 • Kumppanuudet ja verkostot lipunmyynnin tueksi
 • Kattavat raportoinnit ja lipunostodatan analysoinnit
 • Uuden teknologian hyödyntäminen

Tavoita koko maailma

Ticketmaster.fi

Lipunmyyntisivustomme on täysin SEO-optimoitu ja responsiivinen - tavoitat sivujemme kautta tehokkaasti ja kattavasti aktiiviset suomalaiset tapahtumissa käyvät kuluttajat. Heidän mukaansa sivustoltamme saa liput tapahtumiin turvallisesti, luotettavasti, kattavasti ja helposti. Sivujamme luonnollisesti myös kehitetään jatkuvasti ja konversiolukemat ovatkin todella korkeat ja kasvussa koko ajan.

Sivusto on jaoteltu aloittain ja alueittain, joten voimme sijoittaa tapahtumasi näkymään niille katsojille, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi musiikista ja festareista niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti.

Sivuilla voi olla myös videoita, arvosteluja, suosituksia ja mahdollisuus Facebook-jakoon. Lisäksi mahdollisuus lisätuotteiden myyntiin lipunmyynnin ohella (mm. VIP-palvelut ja parkki- tai telttaliput), omannäköisille brändätyille myyntisivuille sekä kampanjalinkit ja presalet tapahtumien kumppaneille. Sisällöllisten elementtien lisäksi tuomme tapahtumaasi esille mm. bannereiden kautta, mahdollisuuksia on pienistä mainosbannereista aina koko sivun kokoisiin wallpaper-pintoihin.

Kansainvälinen tavoittavuus tarkoittaa sitä, että voimme etsiä kohdeyleisöä yli 30:lta eri markkina-alueelta, joilla saattaa olla kiinnostusta vierailla Suomessa. Kohderyhmäsi on siis satoja miljoonia kuluttajia globaalisti.

Nopea ja luotettava kulunvalvonta

 • Selainpohjainen hallinta ja valvonta
  Seuraa kävijävirtaa online
 • Turvallisuus
  Sisään vain aidolla lipulla
 • Mobiili lipunluenta
  Valitse lukulaitteet tai lue mobiililaitteella
 • Helppokäyttöinen
  Muutaman minuutin käyttöönotto

Ruoka- ja juomatilaukset kätevästi ennakkoon

Ticketmaster Experience

Experience on Ticketmasterin tuottamsa sovellus, jolla venue pystyy kasvattamaan tapahtuma-aikaiseen lisäpalveluiden ja –tuotteiden myyntiä. Ruokaa, juomaa, pysäköinti, narikka jne.

Sovellus on helppo ottaa käyttöön ja käyttää, ja siinä on monipuoliset mobiilimaksuominaisuudet sekä varastonhallinta. Mahdollisuus myös web-integrointiin mobiilisovelluksen rinnalle.

Pystyt myös hyödyntämään asiakasdataa tarjoilupalveluiden markkinoinnissa ennen ja jälkeen tapahtuman sekä tapahtuman aikana.

Some-yleisön aktivointi

Kuluttajien ostopäätökset ovat keskittymässä sähköisiin kanaviin – Ticketmaster Suomi on siellä missä ostokset ja ostopäätökset tehdään! Asiakkaanamme pääset käsiksi Ticketmasterin seuraajiin sosiaalisissa ympäristöissä. Luodaan yhdessä koko tapahtumavuottasi koskettava keskustelufoorumi haluamaasi kanavaan.

Löydämme asiakkaita ja rakennamme yhteisöjä Ticketmasterin Facebookin, Twitterin sekä mm. Instagramin ja Google +:n kautta. Olemme myös kehittäneet vahvan tiimin sisäiseen ja ulkoiseen nettibloggaukseen - tmBlog.on käytössäsi

Ollaan sosiaalisia yhdessä!