Sector Page Field Collection

Bändit ja artistit

Inspiroidutaan yhdessä

Me Ticketmasterilla uskomme, että esiintyvä artisti tai bändi on aina live-tapahtuman keskiössä, sen sydän ja sielu. Tyytyväinen artisti ja tapahtumajärjestäjä on mottomme ja siksi mittaamme jatkuvasti sekä kuluttajien että tapahtumanjärjestäjien tyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaa niiden pohjalta. Palvelemme kaikkia tapahtuman koosta tai aihepiiristä riippumatta. Järjestitpä sitten yksittäistä konserttia, teatteriesitystä tai valtakunnallista kiertuetta, me hoidamme lipunmyyntisi tehokkaasti.

Collector Ticket

Laadukas ja näyttävä fanilippu

Collector Ticket on laadukas fyysinen lippu, joka antaa kävijälle ainutlaatuisen muiston tapahtumasta. Lippu on täysin artistin/tapahtuman näköinen lippu. Lippu toimii tapahtumalippuna, viivakoodi luetaan ovella. Se on luottokortin kokoinen kaulan ympärille ripustettava lippu

Kyseessä on uniikki ratkaisu – ainoastaan Ticketmasterin tarjoama tuote. Collector Ticket toimitetaan kuluttajille suoraan postin kautta laadukkaassa ja arvokkaassa paketissa saatekirjeen kanssa.

Spotify ja Ticketmaster

Me tavoitamme fanisi

Syksyn 2017 aikana lanseeraamme myös Suomessa merkittävän yhteistyön Spotifyn kanssa. Jatkossa musiikinkuuntelijat pääsevät tutustumaan artistien/bändien keikkatarjontaan musiikinkuuntelun lomassa sekä ostamaan lipun samalla sujuvasti.

Dynaaminen hinnoittelu

Platinum

Platinum on uusi innovatiivinen tapa myydä dynaamisesti hinnoiteltuja lippuja. Ticketmasterin Platinum–mallissa voit myydä keikaltasi osan paikoista ”markkina-arvoon”. Malli soveltuu parhaiten tapahtumiin, joissa on suuri kysyntä.

Platinum tuo lisätuottoja tapahtumajärjestäjälle ja artistille, sillä siinä liput myydään normaalia lipunhintaa korkeammalla hinnalla, jolloin lisäkate jää tapahtumanjärjestäjälle.

Platinum mahdollistaa myös myyntitavan, jossa lippuja vapautetaan myyntiin asteittain, jolla myös pystytään vastaamaan jälleenmyyntimarkkinoille kun lippuja on koko ajan saatavilla alkuperäisestä myyntikanavasta.