Lippupalvelu näkyi Kuopiossa.

Lippupalvelun asiantuntijapäivillä Kuopion Musiikkikeskuksessa kuultiin lipunvälityksen ja sitä tukevien markkinointitoimenpiteiden uusimmat ratkaisut ja trendit. Kuinka Lippupalvelu pystyy palvelemaan parhaiten Kuopion kaupunkia sekä Kuopion talousalueen toimijoita ja tapahtumajärjestäjiä? Kuinka pystymme yhdessä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin vapaa-ajan ja tapahtumien toimialalla? Tarinan luominen markkinointiviestiinän eri keinoin ja monikanavaisuuden hyödyntäminen. Nykyaikainen moderni CRM sekä uusien asiakkaiden tavoittaminen. Kuinka pystymme täyttämään penkit ja katsomot jatkossakin hyödyntämällä lipunmyynnin ja markkinoinnin best practise -ratkaisuja..

Tapahtuma kokosi yli 20 tapahtuma-alan päättäjää ja asiantuntijaa. Tilaisuudessa käytiin erinomaista vuoropuhelua eri toimijoiden ja Lippupalvelun väen kesken.

Marraskuussa (12.11.2015) vietämme suurta TICKET16-seminaaria Helsingissä ja ensi vuoden puolella jatkamme alueellisia seminaareja. Roadshow alkaa 2.2.2016 Oulusta.

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.