Jatkuvan kasvun ja uusien asiakkuuksien myötä kehitämme ja vahvistamme organisaatiotamme kun Sasu Eronen (37) aloittaa Lippupalvelun myyntipäällikkönä 10.8.

Sasulla on pitkäaikainen kokemus it-alalta ja viimeeksi hän on vaikuttanut huippu-urheilun parissa toimien edelliset seitsemän vuotta jääkiekon Liiga-seura Rauman Lukossa myyntipäällikkönä. Sasulla on erinomaisten myyntitulosten lisäksi vankkaa kokemusta palveluiden kehittämisestä sekä B2B-asiakastyöstä ja –verkostoista sekä kumppanuuksien kehittämisistä. Urheilu-toimialan lisäksi Sasu omaa kokemusta ja osaamista musiikki- ja festivaali-toimialoista; hän on Raumalla asuessaan vastannut promoottorina useista alueen valtakunnallisista musiikkitapahtumista.

Sasun tavoittaa 10.8.2015 alkaen sähköpostilla sasu.eronen@lippupalvelu.fi ja puhelimella 0400-421 554.

Lippupalvelu on alan tunnetuin Suomessa ja takana on jo yli 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta. Lippupalvelun omistaa Ticketmaster, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla, ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa.

 

More news

05/12/18

Suomen Lentopalloliitto ja Ticketmaster Suomi allekirjoittivat jatkosopimuksen

Suomen Lentopalloliitto ja Ticketmaster Suomi ovat allekirjoittaneet lipunmyyntiä koskevan jatkosopimuksen.

27/11/18

Vuoden parhaan tapahtuman 2018 voitti Metallica

  • Metallican Hartwall Arenan konsertit voittivat vuoden paras tapahtuma -äänestyksen