Jatkuvan kasvun ja uusien asiakkuuksien myötä kehitämme ja vahvistamme organisaatiotamme kun Sasu Eronen (37) aloittaa Lippupalvelun myyntipäällikkönä 10.8.

Sasulla on pitkäaikainen kokemus it-alalta ja viimeeksi hän on vaikuttanut huippu-urheilun parissa toimien edelliset seitsemän vuotta jääkiekon Liiga-seura Rauman Lukossa myyntipäällikkönä. Sasulla on erinomaisten myyntitulosten lisäksi vankkaa kokemusta palveluiden kehittämisestä sekä B2B-asiakastyöstä ja –verkostoista sekä kumppanuuksien kehittämisistä. Urheilu-toimialan lisäksi Sasu omaa kokemusta ja osaamista musiikki- ja festivaali-toimialoista; hän on Raumalla asuessaan vastannut promoottorina useista alueen valtakunnallisista musiikkitapahtumista.

Sasun tavoittaa 10.8.2015 alkaen sähköpostilla sasu.eronen@lippupalvelu.fi ja puhelimella 0400-421 554.

Lippupalvelu on alan tunnetuin Suomessa ja takana on jo yli 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta. Lippupalvelun omistaa Ticketmaster, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla, ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa.

 

More news

06/09/19

Organisaatiomme vahvistuu

Jatkuvan kasvun myötä vahvistimme Ticketmasterin myyntitiimiä, kun Marjut Ivaska aloitti myyntipäällikkönä elokuun viimeisenä päivänä.

05/09/19

Ticketmaster ehdolla Vuoden Lippukaupaksi 2019

Ticketmaster on ehdolla Industry Awards -gaalassa Vuoden Lippukaupaksi 2019.