Syksyn ensimmäinen LIVE-lehtemme ilmestyy viikolla 40.

Julkaisu on suunnattu aktiivisesti tapahtumissa käyville kuluttajille ja on noudettavissa Lippupalvelun lippukaupoista, Makuuni-liikkeistä, Scandicin hotelleista sekä keskeisimmiltä tapahtumapaikoilta ja R-kioskeilta, yli 300:sta noutopisteestä valtakunnallisesti maksutta. Neljästi vuodessa ilmestyvä julkaisu käsittelee ajankohtaisia ja tulevia huipputapahtumia: kulttuuria, viihdettä, musiikkia ja urheilua.

LIVE tarjoaa tapahtumajärjestäjille ja eri tapahtumien yhteistyökumppaneille täydellisen kanavan tavoittaa tapahtumissa käyvät kuluttajat. Julkaisun rinnalla on myös sähköinen LIVE-lehti, joka on optimoitu verkossa, älypuhelimilla ja tableteilla luettavaksi. Painetussa julkaisussa olevat mainospaikat näkyvät myös sähköisessä LIVE-lehdessä: www.lippupalvelu.fi/LIVE

Katso mainospaikkojen hinnat ja tekniset aineisto-ohjeet LIVE-lehden mediakortista: https://getstarted-livecms.halosvr.co.uk/sites/default/files/downloads/livelehti.pdf .

Mainosvaraukset 11.9. mennessä:
Sasu Eronen, myyntipäällikkö
sasu.eronen@lippupalvelu.fi ja 0400 421 554

Mahdolliset artikkelit ja muut yhteistyömuodot:
Sami Verno, päätoimittaja
sami.verno@lippupalvelu.fi ja 040 831 9497

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.