Vaikka Lippupalvelun markkinointikanavilla tavoitetaan aktiiviset, tapahtumissa käyvät suomalaiset, olemme luoneet välineidemme rinnalle laajan kumppaniverkoston tukemaan jo olemassaolevia elementtejä

Vaikka Lippupalvelun markkinointikanavilla tavoitetaan aktiiviset, tapahtumissa käyvät suomalaiset, olemme luoneet välineidemme rinnalle laajan kumppaniverkoston tukemaan jo olemassaolevia elementtejä. Tapahtumajärjestäjillä on nyt mahdollisuus hyödyntää kumppaniverkostomme kanavia yhteisissä kampanjoissamme. Viimeiset kumppanikampanjat ovat onnistuneet todella hyvin ja tulokset ovat olleet erittäin vahvoja. Tälläkin hetkellä käynnissä on useita kampanjoita, mutta lisää mahtuu vielä mukaan. Mikäli kiinnostuit tulla mukaan, ole yhteydessä sami.verno@lippupalvelu.fi .

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.