Olemme allekirjoittaneet lipunmyyntisopimuksen Elmu ry:n kanssa. Elävän musiikin yhdistys ELMU ry. perustettiin vuonna 1978 pelastamaan helsinkiläinen musiikkielämä.

Yhdistys keskittyi järjestämään yhtyeille harjoitus- ja esiintymistiloja, joita ei tuolloin kaupungissa ollut kumpiakaan. ELMU muutti Nosturiksi ristittyyn rakennukseen loppuvuodesta 1999. Yhdistyksen toimintaa on määrätietoisesti viety alati muuttuvan skenen edellyttämään kuntoon ja kaikkien Nosturissa toimivien yhteisöjen ja yhteistyökumppaneiden sitoutuminen ELMUn toimintaan on vankalla pohjalla. Uudenlaiset käyttäjäryhmät ovat löytäneet tiensä toimivaan ja viihtyisään Nosturiin. Lisäksi ELMU tarjoaa vieläkin festari- ja konserttimatkoja kohta jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja kaikenlaista muuta kaupunkulttuuria kuten vuosittaisen Kansanjuhlan. Tervetuloa verkostoomme.

Lue lisää Elmun tarjonnasta, toiminnasta ja tapahtumista: http://elmu.fi/

 

More news

04/02/19

Ticketmaster Suomi on mukana tutkimusmatkalla

Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää ja Ticketmaster-toimistot eri puolella maailmaa yhdistyvät taistelemaan syöpää vastaan.

11/01/19

Uuden vuoden aloitus hyväntekeväisyyslahjoituksella

Me, Ticketmaster Suomessa, halusimme kunnioittaa historiaamme ja lahjoitimme merkittävän rahasumman hyväntekeväisyyteen. Kohdistimme tukemme perustajaliitollemme Sotainvalidien Veljesliitolle.